De Villa

  • De woonkamer & eetkamer
  • De woonkamer
  • De hal
  • De voorkant

Indeling

U betreedt de woning in een ruime hal met een fraaie en tijdloze vloer van Noorse leisteen. Bij binnenkomst ervaart u een ‘welkom thuis’-gevoel. Door de separate garderobe hangen de jassen uit het zicht.
De hal geeft direct toegang tot woonkamer, keuken en slaapkamervleugel.
Via een dubbele openslaande deur komt u vanuit de hal in de woonkamer. U ervaart ruimte door het hoge plafond en de grote raampartij die zorgt voor direct zicht op de tuin en een prachtige lichtinval. De woonkamer is groot genoeg voor meerdere zithoeken. En, zoals de huidige eigenaar heeft gedaan, voor het plaatsen van een vleugel. Centraal in de woonkamer bevindt zich de open haard. Direct aangrenzend is een aparte ruimte, te gebruiken als studeer- of televisiekamer.
De woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer die bijdraagt aan de warme sfeer. De intieme eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer. Een deur geeft vanuit de eetkamer toegang tot de gezellige en ruime keuken. Door een eenvoudige samenvoeging van keuken en eetkamer kan hier een gerieflijke leefkeuken van worden gemaakt. Hiervandaan heeft u directe toegang tot de tuin en een terras met ochtendzon.

De slaapkamervleugel heeft door een grote kastenwand heel veel bergruimte, 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. In alle slaapkamers is makkelijk een tweepersoonsbed te plaatsen. De grote masterbedroom ligt in het rustigste gedeelte van het huis en beschikt over een eigen badkamer en een riante walk-in closet.

Via de bijkeuken, met eveneens zeer veel bergruimte, heeft u toegang tot een inpandige dubbele garage met ruimte voor 2 auto’s.