Rent Review

Wat is / doet RentReview (Gaarne aan elkaar schrijven)?

RentReview helpt zakelijke huurders van vastgoed bij de heronderhandeling van hun bestaande contract en/of bij het vinden van een passend nieuwe kantoor/ bedrijfsruimte. Ons bedrijf is de eerste landelijk georganiseerde vastgoedspecialist in Nederland die zich volledig heeft toegelegd op advisering van zakelijke huurders. Wij geloven namelijk dat huurders en verhuurders tegengestelde belangen hebben en apart bediend dienen te worden. Dat geldt eens te meer in de huidige markt, die gekenmerkt wordt door intransparantie en belangenconflicten. RentReview is succesvol. Op dit momenteel zijn wij het snelst groeiende vastgoedkantoor in Nederland met vestigingen in de 4 grote steden, Groningen en Eindhoven. Wij opereren op nagenoeg dezelfde wijze als de Big 6 makelaarskantoren, waar al onze mensen jarenlang gewerkt hebben. Onze klanten kunnen dus bouwen op precies dezelfde skills & tools en dezelfde marktkennis. Het doorslaggevende verschil is echter dat onze teams slechts 1 pet dragen: die van de huurder.

Waarom zitten jullie bij de Young Business Club? / Wat voegt de Young Business Club toe voor jullie bedrijf?

De Young Business Club bestaat uit zeer gedreven en ambitieuze jonge ondernemers en ondernemende professionals. Deze gedrevenheid en de passie voor FC Utrecht en/of ondernemen vormt de verbinding tussen de leden. De club is gezellig, er wordt veel georganiseerd en de leden zijn geïnteresseerd in elkaar. Je bouwt een netwerk van ambassadeurs op. Andersom probeer je ook de leden bij jouw eigen relaties aan tafel te krijgen, daar waar het kan. Zo kan je elkaar helpen. Daarnaast staat het je vrij om andere skyboxen te bezoeken en zijn de accountmanagers van FC Utrecht altijd bereid om je te introduceren bij leden van andere boxen.

Waar zijn jullie in zakelijk opzicht naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar plezierige en bestendige lange termijn relaties. We proberen via de business club de mogelijkheden te benutten om bij een zo groot mogelijk zakelijk publiek in beeld te komen. Vroeger of later ontstaat er bij een bedrijf altijd vraag naar onze dienstverlening. Dan zitten wij graag aan tafel. Elke voorzet is een scoringskans.