Young Business Club

FC Utrecht Young Business Club

De Young Business Club is een informele ontmoetingsplaats waar zaken en sport samen komen. Op wedstrijddagen komen ondernemers en professionals bijeen in één van de skyboxen van FC Utrecht. Het doel van de Young Business Club is om het zakelijk netwerk van ambitieuze ondernemers te versterken.

De leden van de Young Business Club geloven in de filosofie dat langdurige relaties meerwaarden bieden boven een vluchtige netwerkbijeenkomst. Bovendien kunnen de leden onbeperkt gebruik maken van de skybox op niet-wedstrijddagen, ideaal voor vergaderingen op een unieke locatie.

Hoewel het netwerk centraal staat, is voetbal de verbindende factor van de Young Business Club. De wedstrijden worden met spanning gevolgd vanuit de comfortabele fauteuils op de vijfde verdieping van het Galgenwaard Stadion. De hostess van de box verzorgt ondertussen een buffet en serveert drinken. Dit maakt de Young Business Club het ideale netwerk voor sportliefhebbers.

De bedrijven die zijn aangesloten bij de Young Business Club variëren van informatie technologie tot vastgoed en van horeca tot accountancy. Er is geen beperking op leeftijd, maar de bedrijven bestaan doorgaans minder dan tien jaar. Nieuwe leden worden vooraf getoetst op hun meerwaarde voor de Business Club en of er geen overlap is met een van de branches van de bestaande leden.

Het voorzitterschap bestaat dit seizoen uit Remy Ludo Gieling (Kiss Digital) en Ivo van der Plas (Van Schendel & Partners). Zij organiseren regelmatig evenementen buiten het stadion om en zorgen dat nieuwe leden en gasten snel worden opgenomen in het net werk. Ook loopt de interne communicatie via het duo. Voor externe vagen kunt u terecht bij Ralph Goossens, accountmanager bij FC Utrecht.